Kirjoittaja Aihe: 407 - Virheilmoitukset "ESP-fault" ja "Gearbox-fault"  (Luettu 409 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Mokkis

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 6
Auto: 2004 407 2,0 Confort (automaatti, 233 000 km).

Sellaista nyt, että pamahti joko ABS-anturi, tai jopa automaattilaatikko vai mikä?

Autoa käynnistettäessä ei vikaa (paitsi side beam light bulb, koska kanta sulanut). Esp fault pamahtaa heti kun auton pyörät liikkuvat D-päällä jarrulta jalkaa nostettaessa. Seurauksena tiptronic pois käytöstä ja automaatti selkeästi vikasietotilassa, koska nykii. Jos ajamista jatkaa, seuraavaksi lähtee vakionopeudensäädin pelistä ja lopulta tulee Gear Box fault viim. 10 km ajon jälkeen.

Viat nollaantuvat, kunhan virrat ottaa pois. Aluksi koko vikakin saattoi poistua, kunhan auton/vaihteiston ajoi vain kunnolla lämpimäksi ja starttasi uusiksi. Nyt kuitenkin vika tuntuu olevan jatkuvasti ja heti vain liikkeelle lähdettäessä jos pyörät liikkuvat sentinkään. Automaatti ei nyi jos vika vain pysyy poissa.

Viime talvena oli ABS-anturiherjaa jarruremontin yhteydessä, mutta ei vaihteisto-ongelmia siinä yhteydessä. Korjaantui liittimiä ronkkimalla ja CRC'lä.

Kumpaa tämä nyt voisi olla? Automaattiöljyt vaihdettu 2x viime kesänä itse, eli pitäisi olla vielä kunnossa. Mitään laskurien nollauksia ei tehty kun korjaamot ei suostu.

Edellinen omistaja oli vaihtanut magneettikytkimiä 140 tkm kohdalla ja automaatti on aina nykinyt normaalia enemmän tai vähemmän. Vikasietotilan kaltaista nykimistä ei kuitenkaan.

JPL

  • Käyttäjä
  • ******
  • Viestejä: 3 942
  • 407 3.0 V6 Sport
Vs: 407 - Virheilmoitukset "ESP-fault" ja "Gearbox-fault"
« Vastaus #1 : 21.05.2017, 07:53:44 »
Vikakoodien lukaisulla pääsisi vikaan kiinni.
- nautiskellen nyt tästä, on pakko vilkaista vielä kerran, kun pysäköin -