Kirjoittaja Aihe: 407 - Ei käynnisty  (Luettu 3283 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

juba80

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 84
Vs: 407 - Ei käynnisty
« Vastaus #30 : 23.03.2018, 19:51:46 »
Tänään annettu taas aikaa pösölle. Ensimmäistä kertaa luettiin vikakoodit ja sieltä löytyi todennäköisesti vika. Ei päästänyt lukemaan ecua, mutta bsi:hin päästi. Bsi:ssä oli jatkuvana vikana EI YHTEYTTÄ MOOTTORINOHJAIMEEN. Eli onko nyt tullut näille tyypillinen Bsi vika? Miten vika kannattaisi korjata?

juba80

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 84
Vs: 407 - Ei käynnisty
« Vastaus #31 : 26.03.2018, 18:35:07 »
ei ole tainnut tullu kellään bsi vikaa vastaan?

JPL

  • Käyttäjä
  • ******
  • Viestejä: 3 998
  • 407 3.0 V6 Sport
Vs: 407 - Ei käynnisty
« Vastaus #32 : 26.03.2018, 21:00:37 »
Tänään annettu taas aikaa pösölle. Ensimmäistä kertaa luettiin vikakoodit ja sieltä löytyi todennäköisesti vika. Ei päästänyt lukemaan ecua, mutta bsi:hin päästi. Bsi:ssä oli jatkuvana vikana EI YHTEYTTÄ MOOTTORINOHJAIMEEN. Eli onko nyt tullut näille tyypillinen Bsi vika? Miten vika kannattaisi korjata?

Kun testerillä on kiinni OBD:ssa (Peugeotin PPSsällä), niin pitää painaa F3 näppäintä, jonka jälkeen ohjelmisto jatkaa ja valikko moottori-vaihteisto avautuu, sitten siitä moottoriosioon.
- nautiskellen nyt tästä, on pakko vilkaista vielä kerran, kun pysäköin -

juba80

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 84
Vs: 407 - Ei käynnisty
« Vastaus #33 : 11.04.2018, 19:46:13 »
Sunnuntaina se tapahtui pösö lähti käyntiin.  :)  BSI boksi ja ecu boksi olivat muutaman päivän irti autosta ja sisällä tämän ajan. Kävin kaikki ecun,bsm ja bsi boksin liittimet läpi paineilmalla ja wd40 aineella. Ecu boksin yhdessä liittimessä tuli sellaista liimamaista töhnää kun puhdistin sitä. Boksit olivat keskiviikosta sunnuntaihin asti irti ja sisällä laitoin ne paikoilleen, tuloksena oli ensin sama lopputulos kuin ennenkin, kuului vain pelkkä naksaus. Mutta kokeiltuani muutaman kerran, niin yhtäkkiä alkoi bensa pumppa huriseen ja pösö lähti käyntiin. Aattelin että jospa liittimissä oli kosteutta tai bokseissa ja poistui bokseista kun olivat sisällä. Mutta tänään sitten pösö teki sen jälleen, kuului vain pelkkä naksaus kun avaimesta kääntää, ei mitään eloa muutakuin vain pelkkä naksaus. Se siitä kosteus diaknoosista. Käytin taas kaikki liittimet irti eculta ja bsm boksilta joka on konehuoneessa ja kokeilin, mutta ei mitään eloa vain pelkkä naksahdus bsi boksissa joka on sisällä. Sitten kokeilin seuraavaa, starttasin n.10 kertaa peräkkein ja joka kerta kuului vain naksaus, kun yhtäkkiä alkoi bensapumppu hurista ja pösö lähti taas käyntiin. Kun tämä vika on päällä niin virta ei kulje todennäköisesti bsi:ltä eculle tai bsm boksiin ja pösö ei käynnisty. Onkohan Bsi boksissa jokin ohjaava rele joka jakaa virtaa eteenpäin tulossa tiensä päähän vai jostain kondensaattorista kylmä juotos koirii?

JPL

  • Käyttäjä
  • ******
  • Viestejä: 3 998
  • 407 3.0 V6 Sport
Vs: 407 - Ei käynnisty
« Vastaus #34 : 11.04.2018, 21:24:04 »
Hankala on sanoa, missä vika piilee. Väylän kautta BSI keskustelee BSMmän kanssa, että olet jyvällä.
Jokin ehto ei täyty, kun ei starttaa. Auton DAM ja tiedot moottorista, niin katson sähköpiirustuksia. 
- nautiskellen nyt tästä, on pakko vilkaista vielä kerran, kun pysäköin -

juba80

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 84
Vs: 407 - Ei käynnisty
« Vastaus #35 : 12.04.2018, 22:16:35 »
Tänään pösö lähti normaalisti käyntiin, mutta sammui n. 10s. jälkeen, eikä enää käynnistynyt. Kun sammui niin tuli mittaritaulun näyttöön esp kuvake jossa oli raksi päällä. Naksahtaa vain taas kun yrittää startata. Mystinen vika etsiä, kun kerran välillä lähtee käyntiin ja välillä ei. Joku päävirta rele ei anna todennäköisesti käskyä eteenpäin tai jossain johdoissa vikaa. Juotos releeltä tai kondensaattorilta voi olla huono kun kerran lähti muutamana päivänä käymään ja pelasi hyvin. Koti pihaa kauemmaksi ei uskalla tällä lähteä, eikä tarttekkaan kun ei taas käynnisty. Kyllä on vikaisa pösö tämä 407.