Kirjoittaja Aihe: 206 - Takalasin lämmittimen merkkivalo  (Luettu 400 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

tsaarela

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 37
206 - Takalasin lämmittimen merkkivalo
« : 01.06.2017, 16:17:31 »
Auto: 2002 206 1,4 XR (TU3JP, ei ilmastointia).

On tarkoitus lämmönsäädinpaneelin polttimoiden vaihdon yhteydessä katsoa, saako tuolle takalasinlämmittimen merkkivalon ledille tehtyä mitään, kun se on pimeänä. Manuskahan sanoo, ettei se ole vaihdettavissa eli pitäisi ebaysta metsästää parilla kymppiä paneeli ja toivoa parasta sen suhteen.

Toisaalta, kyseessä on ledi, joka on siis juotettu piirilevyyn, joten ajattelin, ettei se ota jos se ei annakaan, mikäli koitan kyseisen ledin vaihtaa. Muutamasta kuvasta katsoen ledissä on jonkinlainen kaulus. Onko tietoa, onko se kiinteä osa tuota lediä vai saako siihen istutettua uuden ledin? Lähinnähän sen kauluksen virka lienee huolehtia, että itse ledi on oikeassa kohdassa ja oikealla korkeudella.

Ajatus oli, että vaihtaisi kaikki mahdolliset polttimot kerralla sekä lämmityslaitteelta että monitoiminäytöltä. Montako polttimoa kaikenkaikkiaan tarvitsee?

tsaarela

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 37
Vs: 206 - Takalasin lämmittimen merkkivalo
« Vastaus #1 : 04.06.2017, 13:47:37 »
Itselleni vastaten: Ihan hyllykamaa oleva keltainen ledi siellä on, joka on jaloistaan juotettu pintaliitoskontakteihin. Alkuperäinen ledi oli itse asiassa kunnossa. Joku oli vain onnistunut taittamaan sen ulos kolostaan, kun edellisen kerran on vaihdettu polttimoita.

Hankalin homma operaatiossa oli saada vaijerit takaisin paikalleen, muuten aika piece of nakki. Vaihdoin luonnollisesti rikkonaiset polttimot. Ensi talvella näkee sitten kaikki hantaakit. Laittelin myös raitisilmasuulakkeen ohjainsiivekkeet paikalleen. Pysyy puhelintelinekin paremmin.