Kirjoittaja Aihe: 206 - Ei käynnisty (ajonesto)  (Luettu 10891 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ajh

  • Vieras
206 - Ei käynnisty (ajonesto)
« : 09.10.2015, 08:29:13 »
Ongelma:

Auto: 2002 206 1,6 XSI.

Tarvitsen apua ajoneston pois ottoon. Tähän ei tunnu oikein löytyvän haulla selkeää ohjetta. Auto on seisonut puoli vuotta ja kun nyt otettiin käyttöön, niin toimi päivän ja nyt on immobilizer fault päällä. Miten tuon ajoneston saa ohitettua?

Ratkaisu:

No niin, ongelma ratkennut. Ostin tuon PP2000/Lexia-lukulaitteen ja koodit katsottu ja auto käy.

ToniL

  • Ylläpitäjä
  • *******
  • Viestejä: 8 687
    • http://peugeot505.info
Vs: 206 - Ei käynnisty (ajonesto)
« Vastaus #1 : 09.10.2015, 08:49:19 »
Ilmeisesti käynnistinmoottori pyörittää kuitenkin moottoria (ajonesto ei sitä estä)?

http://peugeot-foorumi.com/index.php?topic=60666.msg258391#msg258391
http://peugeot-foorumi.com/index.php?topic=73269.0
http://peugeot-foorumi.com/index.php?topic=57738.msg296514#msg296514

Kyse voi olla siitä, että "ajonestolaite" on kadottanut avainten tiedot esim. liian alhaisen akkujännitteen vuoksi (esimerkkitapauksia), jolloin avaimet pitää ohjelmoida merkkiliikkeessä uudelleen. Myös auton akku saattaa siis olla ainakin varaustasoltaan liian alhainen tai kenties mennyt vaihtokuntoon auton oltua pitkään poissa käytöstä. Ensimmäiseksi lataisin akun täyteen tai vaihtaisin sen uuteen, jos se on mennyt huonoon kuntoon.
« Viimeksi muokattu: 09.10.2015, 09:01:14, kirjoittanut ToniL »
"About the only thing it can't outrun is its shadow." - Peugeot-mainos
3 x 1985 505 Turbo Injection + 1986 505 Turbo Injection + 1985 505 GRE + 1989 309 1,6 XL Look + 1996 405 2,0 GTX Style + 1995 306 1,8 ST + 1997 306 2,0 GTI-6 + 2000 306 1,4 XN Cristal + 2001 306 2,0 GTI-6 + 2006 Expert Van 2,0 HDi 95 + 2009 Boxer 3 Van 2,2 HDi 120
Sivusto ja foorumi 505-harrastajille: peugeot505.info

ajh

  • Vieras
Vs: 206 - Ei käynnisty (ajonesto)
« Vastaus #2 : 13.10.2015, 07:59:09 »
Uutta akkua kokeiltu ja kaikkea 3 min odotusten kanssa ja virhe koodi pysyy ja auto ei käynnisty. Pitääkö viedä merkkihuoltoon koodattavaksi?

Keskuslukituskaan ei toimi kauko-ohjaimella eikä edes avaimella kuskin ovesta ja siksi myös takaluukkua ei saa auki. Farmarimallin auto onneksi. Liittyykö tämä jotenkin tuohon BSI:n lukkiutumiseen vai onko jokin mahdollisesti ihan fyysisesti rikki? Autoon vaihdettu uusi akku ja avaimeen uusi patteri.