Kirjoittaja Aihe: PSA rankattiin vastuullisimmaksi autonvalmistajaksi  (Luettu 16231 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Peugo

  • Käyttäjä
  • ******
  • Viestejä: 2 097
PSA rankattiin vastuullisimmaksi autonvalmistajaksi: http://www.uusisuomi.fi/autot/191606-psa-rankattiin-vastuullisimmaksi-autonvalmistajaksi

PSA Peugeot Citroën saavutti autoteollisuuden ykkössijan saksalaisen Oekom-luokituslaitoksen listauksessa, jossa arvioitiin maailman vastuuntuntoisimpia teollisuusyrityksiä.
Mukana oli yhteensä 3700 yritystä, jotka asetettiin paremmuusjärjestykseen YK:n kestävän kehityksen periaatteiden perusteella.

PSA sijoittui viime vuonna kolmanneksi, mutta otti nyt haltuunsa koko autoteollisuuden ykkössijan arvosanalla B, joka oli korkein yrityksille ylipäänsä myönnetty arvosana. Toiseksi tuli BMW ja kolmanneksi Renault. Myös nämä molemmat saivat arvosanan B.

Autoteollisuus on selvityksessä eri teollisuusalojen kakkossijalla. Kärjessä on kotitalous- ja henkilökohtaisten tuotteiden teollisuus.

PSA:n vahvuuksina Oekom piti niin tuotannon kuin automalliston CO2-päästöjen alentamisessa saavutettuja tuloksia, PSA:n päästömittauksissa noudattamaa läpinäkyvyyden ja avoimuuden politiikkaa sekä sen päätöstä käyttää tehokasta, mutta kuluttajan kannalta edullista puhdasta teknologiaa, todetaan PSA:n tiedotteessa.