Kirjoittaja Aihe: 206 - Ei aina käynnisty, vaikka käynnistinmoottori pyörittää (moottoritilan johdot)  (Luettu 11865 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

veematti

  • Vieras
Aiheeseen liittyvää keskustelua: 206 - Ei aina käynnisty, vaikka käynnistinmoottori pyörittää


Ongelma:

Auto: 1999 206 1,6 (VF32CNFZE40094609).

Auto ei käynnisty, saattaa joskus pikkuisen "hörähtää". Käynnistys spreitä kokeilin ja silloin auto kävi tietysti vain hetken. On vaihdettu pyörimis tunnistin, kaksoisrele ja johdotus käyty lampulla läpi. ECU on ollut Wecatroniksilla korjattavana ym.ym Ei kukaan satu tietämään että mitä se käynnistyksen esto estää, ruiskua vai kipinää.

Ratkaisu:

Vika löytyi. BSI-boksin ja ecu:n välinen yhteyspoikki. Kunnon kytkentäkaavion avulla koko eculle menevä johtonippu tutkintaan ja sieltähän se löytyi yksi kaksoisreleelle menevä johto oli syöpynyt/hapettunut entiseksi.

veematti

  • Vieras
Oletko tarkistanut toimiiko bensapumppu ja mikä on sen tuottama paine?

Käynnistyksenesto estää sekä kipinän että bensapumpun toiminnan.

Tänään vihdoinkin kerkisin tarkstamaan tuon bensapumpunpaineen kun sain mittarin lainaksi. Lukemaksi tuli 3,5 bar:ia eli näyttää siltä, että se ei sittenkään ole ajonestovika? Eli varmaankin täytyy hakea vikaa johtosarjoista?

Vikakoodit luettu, ei mitään. Kokeiltu uudella puolakannella, ei auttanut. Haynesin korjausoppaasta olen tutkinut kytkentäkaaviota. Täytyisi vain keritä selvittämään, miksi suuttimet eivät aukea.

Dnepr

  • Vieras
Se on oikein hyvä paine. Kytkentäkaaviot ovat itsellä ainakin se todellinen ongelma, ne kun vielä saisi hommattua vian haku olisi parempaa.