Kirjoittaja Aihe: Kirjoitusohje - Lue ensin  (Luettu 2578 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

cone

  • Ylläpitäjä
  • *******
  • Viestejä: 3 167
Kirjoitusohje - Lue ensin
« : 09.05.2016, 09:14:32 »
Alueella käyttäjät voivat kirjoittaa ja keskustella Peugeot-merkkisiin ajoneuvoihin liittyvistä projekteistaan (esim. entisöinti ja muu rakentelu). Kuitenkin esim. teknisten ongelmien selvittelyt on hoidettava oikealla mallikohtaisella alueella. Alueen viestien suhteen noudatetaan tavallista tarkempaa karsimista eli alueelle kuulumattomat viestit poistetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Käyttäjien on myös syytä harkita, millaisista asioista projektikertomuksia kannattaa kirjoittaa. Esim. yksittäisistä aluvanteiden, madallussarjan tai tuning-valojen asennuksista voi kertoa vaikkapa alueella Yleistä Peugeoteista. Tämä alue on siis pääasiassa tarkoitettu tavanomaisten lisävarusteiden asennusta laajemmille tai muulla tavoin pidempiaikaisemmille projekteille.

Viestin otsikossa tulee mainita auton malli (esim. 305, tarkemmat tiedot eivät ole välttämättömiä), jotta siitä selviää, mitä autoa projektikertomus koskee. Jos sinulla on useampia autoprojekteja, kirjoita niistä omat erilliset viestiketjunsa.

Lukuoikeus alueen viesteihin on vain rekisteröityneillä käyttäjillä, mutta kannattaa silti harkita tarkoin, millaisia tietoja autostaan kertoo. Esim. katsastusviranomaisten tiedetään etsivän autofoorumeilta tietoa viritetyistä tai muualla tavoin muutelluista autoista ja mahdollisiin havaittuihin laittomuuksiin on löydettyjen tietojen perusteella puututtu seuraavan katsastuksen yhteydessä. Tästä syystä esim. auton rekisterinumero ja mahdolliset tehomittaustulokset kannattaa pitää omana tietonaan, jollei niitä halua saattaa kaikkien tietoon.

Rajallisesta levytilasta johtuen liitetiedostojen lisääminen viesteihin ei ole mahdollista tällä alueella. Sen sijaan voit tallentaa kuvat esim. kotisivutilaasi tai käyttää lukuisia ilmaisia kuvapalveluja.Ole hyvä ja tutustu huolellisesti myös yleiseen kirjoitusohjeeseen ennen viestin jättämistä:

Kirjoitusohje
Ajossa: 2007 607 2,2 (EW12J4, ML6C).

Omistetut pösöttimet: 2006 607 3,0 V6 (ES9A, AM6), 2000 607 2,2 (EW12J4, ZF 4HP20), 1990 405 Mi16 1,9 (XU9J4).