Kirjoittaja Aihe: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy  (Luettu 21138 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Odessalainen

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #15 : 20.10.2010, 13:21:02 »
Hyvä palvelu ja hinnat.
Suosittelen!

Peugo

 • Käyttäjä
 • ******
 • Viestejä: 2 033
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #16 : 26.10.2010, 20:47:17 »
Uskaltaako takuuaikana käyttää? Tekisi kovasti mieli viedä tänne mutta pelottaa jos eivät ihan prikulleen seuraa vuosihuolto -ohjelmaa ja sitten sattuu jotain jota ei saa takuuna korjattua koska voidaan osoittaa ettei huolto-ohjelmaa ole täysin noudatettu? Ei huolto-ohjelmassa tosin mitään sellaista luulisi olevan mitä voisi unohtaa tehdä? Annettu hinta-arvio on sen verta "edullinen" (verrattuna Automaan hintoihin) että houkutus olisi suuri kokeilla onneaan...

Voivatko esim. öljyn laadussa säästää tms. jotta saavat hinnat alas?

PekkaTi

 • Käyttäjä
 • *****
 • Viestejä: 781
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #17 : 27.10.2010, 17:12:54 »
Periaatteessa myöskään merkkiliike ei aina välttämättä seuraa huolto-ohjelmaa täysin tarkalleen. Melkeen väittäisin, että lähes aina jotain pikkuhommia jää/jätetään tekemättä, vaikka merkkihuoltoon veisikin.
Nykyinen: 308 SW Active 112 e-HDi 2-tronic vm. 2012
Edelliset: 307 Wagon Premium Plus HDi (66 kW), vm. 2007, 306 ST HDi (66 kW) vm. 2001, Renault 19 TXE Chamade vm. 1991, Peugeot 205 vm. 1985Peugo

 • Käyttäjä
 • ******
 • Viestejä: 2 033
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #18 : 11.11.2010, 17:05:46 »
Auto kävi vuosihuollossa ja ei moitittavaa! Jäin odottamaan ja suorituivat hieman arvioitua nopeammin.

Automaan tapaista "Peugeot määräaikaishuolto-ohjelma" -ruksilistaa ei heillä ollut käytössä, siitä pienoinen miinus koska vaikka sanovatkin noudattavansa maahantuojan huolto-ohjelmaa niin en nyt tarkalleen tiedä mitä ovat "väittäneet" tehneensä.  ;D Varaosaluettelosta selviää osa ja tämä käytiinkin luovutuksen yhteydessä läpi mutten silloin hokannut kysellä tarkempia tietoja.

laurisa

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #19 : 21.02.2011, 22:10:20 »
Huonoja kokemuksia itselläni.

Vein 307 tuulilasin vaihtoon (lasivakuutus) ja ajattelin samalla korjauttaa etupäästä kuuluvan kolinan / kilinän pois. Korjaamolta soitettiin ja kerrottiin että raidetangon sisemmät ja ulommat nivelet on väljät ja vaihtokunnosssa. Hinta-arvio osinee nelipyöräsuuntauksen kanssa 330 e. Annoin luvan korjata.

Autoa hakiessa huomasin että kilinä kuuluu yhä. Pyysin asentajan mukaan lenkille ja hän kuuli saman kilinän. Sovimme että käyn katsastamassa auton ja jos katsastuksessa löytyy jotain tai ääni jatkuu, niin tulen uudestaan, "kyllä me se kuntoon laitetaan". Tässä vaiheessa oli vielä ihan positiivinen fiilis vaikka aika kalliilta tuo tehty korjaus tuntui, ja tuulilasiin ei oltu tehty turvauria vaikka vanhassa lasissa ne oli. Olisivat tietenkin voineet mainita autoa jättäessä jos eivät pysty niitä tekemään. Varsinkin kun lasinkorjaus oli 130e kalliimpaa kuin mitä se olisi ollut jossain tuulilasikorjaamolla. Puskurissa ollut painauma oli korjattu, vaikka töiden vastaanottaja sanoi että näitä muovihommia he ei tee ollenkaan.

Auto meni katsastuksessta läpi, mutta kilinä vaan jatkui. Niinpä vein sen takaisin Vantaan korjaamolle. Kysyin töiden vastaanottajalta että tuletteko koeajolle kuuntelemaan, vastaus oli että kyllä me koeajetaan sitten kun otetaan se työn alle, ei nyt tarvii. Kysyin myös että mikähän voisi olla vikana kun hdi lähti pakkasilla huonosti käymään, oliskohan hehku pimeänä? Vastaus oli suunnilleen että "ei näitä ole tehty toimimaan pakkasilla, ja jos on hehku rikki niin ei se lähde ollenkaan". Siinä vaiheessa jo ketutti mutta ajattelin että ei sitten korjata hehkuja jos ei kelpaa.

iltapäivällä soittivat, että kolinan syynä on viallinen takaiskari. Siis edestä kuluvan kolinan. Ja auto oli juuri katsastettu ja iskarit toimivat katsastuksessa hyvin. Taas pyysin sieltä asentajan lenkille (eri mies kuin ekalla kerralla) ja käskin kuunnella kilinää edestä. "ai jaa toi, no toi on kitinää eikä kolinaa. Pakkasella autot kitisee. Olisit sanonut että se kitisee, nyt me etsittiin kolinaa".

Siis mitä ihmettä? Ekalla kerralla asentaja omin korvin kuuli tuon "kitinän" ja sanoi että tule uudestaan niin laitetaan kuntoon. Toin auton, ja pyysin asentajaa koeajolle kuuntelemaan ääntä, mutta ei kuulemma tarvinnut. Ja sitten mun olisi pitänyt tietää että tietynlainen kolina autosta onkin kitinää eikä kolinaa.

Tuntui olevan aika automaa-meininki tuollakin. Tai ehkä maanantaiaamut vaan on vaikeita. Nyt on auto käynyt siellä kaksi kertaa ja vielä kolmannen kerran pitäisi viedä, että saa kitinän pois, vaikka pakkasellahan nää nyt vaan kitisee.. ja vissiin ei tarvii sitten pakkasilla käynnistää autoa jos niitä ei ole tehty kylmässä toimimaan.. jäi aika hapan maku suuhun, vaikka se asentaja kyllä sitten pahoittelikin että ei nyt mennyt ihan putkeen.

Mutta mihin sitten pitäis pösö viedä että onnistuisi paremmin?

laurisa

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #20 : 21.02.2011, 22:12:50 »
Ai niin ja päivää ensimmäisen korjauskäynnin jälkeen moottorin pohjamuovi irtosi toiselta puolelta. Oli laitettu pelkillä ruuveilla kiinni. Seuraavana aamuna nilkutin korjaamoon ja käskin kiinnittää sen nippusiteillä, se kyllä onnistui eikä maksanut mitään.

laurisa

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #21 : 08.03.2011, 10:45:01 »
Pitää loiventaa kritiikkiä Vantaan Autokorjaamosta. Vein auton kolmannen kerran pajalle, ja tällä kertaa vaihdettiin etuiskareiden yläkiinnitykset tms. Minä maksoin osat mutta työt sain sovittua heidän piikkiin, ja lisäksi sain sijaisauton käyttööni korjauksen ajaksi. Saivat myös tuulilasin puuttuvat turvaurat tehtyä tai teetettyä jossain, tästä ei minulle kustannuksia.

Tällä korjauksella etupään kolina tai kitinä viimein loppui. Samalla vaihdatin etujarrupalat, levyt oli kuulemma vielä riittävän hyvät joten niitä ei tarvinnut vaihtaa.

Nelipyöräsuuntauksesta en ole ihan vakuuttunut - on vähän sellainen tunne että auto ei olisi enää yhtä suuntavakaa kuin ennen suuntausta, ja varsinkin uriin tuntuu tarttuvan herkemmin. Toisaalta mistäs sen tietää, perstuntumasta on kyse.. Takapyörien kulmat eivät olleet ihan arvoissaan, ja korjaaja muistaakseni sanoi että ohjeeen mukaan takapenkille pitäisi heittää 80 kilon paino, ja jos se paino siellä olisi niin voi olla että sitten kulmat olisikin kohdallaan. Eli tekivät ainakin takapään mittaukset ohjeen vastaisesti.. mitenkähän lienee etupää sitten tehty.. No, kyllä se nyt suunnilleen suoraan kulkee, ainakin suorempaan kuin joku citikan pikkukäkkänä joka oli laina-autona.

Juha|

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #22 : 27.05.2011, 14:00:08 »
Itse käytin 206:ni liikkeessä 90k huollossa, palvelu asiallista, ja löydettiin muutakin vikaa mitä tiedossa ei ollut. mm. etujarrusatulan vuoto. jarrusatula vaihdettiin ilman mitään kysymisiä. Eilen tuli vaihdettua levyt ja palat kun oli toiselta puolelta levy jo karhea ja pala metallilla asti. samalla sitten todettiin että olivatte liikkeessä laittaneet gti:n runkoon orkkissatulan, mikä taas jotenkin kanitti ja piti palan kokoajan kiinni levyssä, oli myöhäistä jo siinä vaiheessa kun levyt pilalla. :S tällä hetkellä liikkeessä tutkittavana. lupasivat ainakin oikean satulan vaihtaa, ilman kuluneiden levyjen ja palojen hyvitystä (olivat kuitenkin vakiota paljon tyyriimmät brembot). vaikka tarvetta olisi niin ei silti sijaisautoa saa.

Jos kehutaan "asiantuntevilla" ja koulutetuilla asentajilla ja erikoistutaan pösöihin ja citikoihin, niin kyllähän tollanen moka pitäis jättää tekemättä. Taitaapi olla että menee tulevaisuudessa muualle huoltoon.

Muuten ihan okei. :)

Juha|

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #23 : 28.05.2011, 14:07:37 »
Sen verran vielä palatakseni, vaihtoivat satulan uuteen veloituksetta ja kuitenkin 3 tunnin aikana. Tästä jäi hyvä maku suuhun, vaikka rahaa kuluikin turhaan. :s

ArtiZi

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #24 : 04.08.2011, 14:05:17 »
Hyvää palvelua sain. Kytkimenvaihtoon löytyi kesälläkin aika reilun viikon päähän. Kustannukset sovittiin puhelimessa, ja taisi olla vähän alakanttiin, sen verran ainakin asiakaspalvelussa ollut kaveri huokaili maksettaessa. Joka tapauksessa sovitussa summassa pysyttiin, hyvä niin. Voin suositella.

Maybellene

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #25 : 02.09.2011, 07:57:37 »
Eilen hain auton ja olen erittäin tyytyväinen. Ajan sai viikossa, palvelu erittäin asiallista ja nopeaa. Hinta erittäinkin kohtuullinen. Taatusti tulen käyttämään jatkossakin.

weedee

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #26 : 09.09.2011, 18:46:43 »
Heidän huollossa käyttämä öljynsuodatin rikkoutui vajaa vuosi asennuksen jälkeen ja aiheutti ylimääräisen korjaamokäynnin. Reklamoin asiasta, mutta eivät vaivautuneet vastaamaan mitään.

En käytä enään heidän palveluja.

martymcfly

 • Vieras
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #27 : 13.10.2012, 10:15:52 »
Vein vaimon 308 VTI 120:n (2008 ajettu n. 76tkm) pienempään 80tkm huoltoon ja korjaukseen koska auto herjasi "Depollution system faulty" -vikaa (tuosta saagasta oma ketju http://peugeot-foorumi.com/index.php?topic=60050.0). Ajan sain n. viikon päähän varauksesta ja varasin samalla sijaisauton, ja tuo varaustoimenpide itsessään sujui mallikkaasti ja sain puhelmitse asiallisia kommentteja ja huomioita tuosta päällä olleesta vikatilasta.

Auton jättö aamulla ja sijaisauton (Citroen C2, sivumennen sanoen ei mikään herkkupala autoksi) saaminen oli kivutonta ja nopeaa. Koska en iltapäivällä ollut saanut soittoa huollon valmistumisesta niin soitin itse kyselläkseni perään, ja sain tietää että auto olisi valmis ja että siitä on katti sökönä (sisusta helisee ja päästöt olivat astronomiset), joka siis oli käytännössä etukäteen tiedossa. Autoa hakiessa sovimme että homman kati itse ja he asentavat sen, hinta olisi n. 180€.

Huolto töineen ja osineen maksoi 220€ ja sijaisauto 40€ (plus omat bensat, neljä euroa), ja oli kokonaisuutena reilusti edullisempi kuin AK:n ja Laakkosen tarjoukset ko. huollosta. Myös palvelu joka vaiheessa oli ystävällistä ja asiantuntevaa, ja onhan se mukavampaa ja käytännöllisempää puhua autosta ja sen korjauksista/huolloista/vioista itse auton huoltaneen hemmon kanssa, eikä huollon vastaanoton kanssa joka tietää just ja vain sen mitä huoltohenkilö on kuittiin kirjoittanut. Suosittelen muillekin ja tulen käyttämään myös jatkossa, varsinkin kun se sattuu olemaan vielä sopivasti suht lähellä kotia ja työmatkan varrella.

Myös itse hankkimani katti vaihdettiin ko. paikassa pari viikkoa em. huollon jälkeen, ja homma toimi taas hyvin, tällä kertaa sain ajan jo kolmen päivän sisällä. Hintaa tuli hieman arvioitua 180€ enemmän eli 214€, mutta tuossa oli tosin sitten jo päästötodistus mukana joten tuleva katsastus maksaa näin olen parisen kymppiä vähemmän. En valita.

Kokonaisuutena 9/10.
« Viimeksi muokattu: 13.10.2012, 10:20:05, kirjoittanut martymcfly »

Peugo

 • Käyttäjä
 • ******
 • Viestejä: 2 033
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #28 : 13.10.2012, 10:29:34 »
Vantaan Autokorjaamo ja Mäkelän Kone ovat ylivoimaisesti parhaat huoltopaikat autolle mitä ikinä olen elämäni aikana, ja eri automerkkien kanssa, kokenut. Muistakaa silti että näissäkin on vain ihmisiä töissä joten virheitä hekin joskus tekevät. Todella tärkeätä on myös se miten paikkaavat mahdolliset epäonnistumiset.

HiTec

 • Käyttäjä
 • ******
 • Viestejä: 1 892
 • Eipä turhia höttyillä :)
Vs: HELSINKI - Vantaan Autokorjaamo Oy
« Vastaus #29 : 15.01.2013, 20:28:05 »
Tänään oli Pökön 35tkm huolto ko. pisteessä kun on tuossa kivenheiton päässä = henk.koht. logistiikkakin varsin helppo ;D No mutta varsin asiallisen tuntuinen oli palvelu ja työn jäljestäkään ei moitteen sanaa sanottavana. Tosin ihan perus öljyvaihto-pikkuhuolto, askin liukasteet mukaanlukien, niin... Ja hinta... Ei nyt mikään poikkeuksellisen halpa keikka, mutta varmasti on niitä kalliimpiakin ???

Yhteenvetona: Varmaan jatkossakin tulen tuota kyllä käyttämään :)
Nissan Qashqai 1.6dCi 130 Business 4wd -15
Dethleffs C'Go 495 QSK -16

Ex. autoja: Citroen C5 III 2.0HDi 136, Renault Grand Scenic II 2.0dCi 150, Renault Master 3.0dCi 140, Peugeot 1007 1.6, Renault Megane II 1.6, Peugeot Partner 1.9d...