Kirjoittaja Aihe: 605 - Ilmastoinnin säädinpaneelin valaistus  (Luettu 3190 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pintaliitin

  • Vieras
605 - Ilmastoinnin säädinpaneelin valaistus
« : 14.10.2007, 13:26:32 »
Etupaneelin kiinnityspisteet näkyvät kuvassa, eli vasemmalta suojalevy irti, tuhkakuppi pois (pohjassa 2 ruuvia) ja soitin pois, niin paneelin saa irti.Kysynpä saman tien tätäkin asiaa, kun keskikonsoli on muutenkin auki. Eli ilmastoinnin säätimen (kuvassa) valot ovat toimineet aina omituisesti:- Käännettävien säätimien taustavalot (1 ja 2) ovat olleet aina pimeänä, kunnes n. puolen tunnin valojen päälläpidon jälkeen yllättäen syttyvät. syttymiseen kuuluu ilmeisesti myös pieni napsahtava ääni.
- Nappuloiden taustavalot (3 ja 4) ovat toimineet tähän saakka, mutta sammuneet ovat nyt nekin.
Kaikki polttimot ovat ehyitä.

Onkohan vika yleinen ja onko siihen jotain korjauskeinoa?

Pintaliitin

  • Vieras
Vs: 605 - Ilmastoinnin säädinpaneelin valaistus
« Vastaus #1 : 16.10.2007, 16:51:22 »
Näkyykö piirilevyllä kylmiä juotoksia? Hiemankin hapettuneet juotospisteet kannattaa tinata uudelleen. Piirilevyjen välisen lattakaapelin kontaktit kannattaa avata ja nitkutella kunnolla takaisin kiinni. Itse selvisin kuvassa näkyvän nro. 4 polttimen vaihdolla.

Kiitoksia vastauksista, mutta säädin on jo takaisin autossa kiinni, edelleen pimeänä. Juotoksia tutkailin, mutta päällepäin ne näyttivät olevan ihan kunnossa. Tuota kaapelia olisi tosiaan voinut nitkutella ja ostaa kaikki uudet polttimot. Mutta se seuraavaan kertaan, ja tuohon voisi ostaa jonkinlaisen virtamittarin, niin saattaisi löytyä mihin se virta pysähtyy. Jospa tuon vielä syksyn päälle saisi käytettyä auki kun nyt tuo auton etupaneelikin irtoaa jo näppärästi.