Kirjoittaja Aihe: 307 - Keskuslukituksen kauko-ohjain vaikuttaa toiseenkin autoon  (Luettu 2093 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Sakke

  • Vieras
Auto: 2004 307 Wagon 1,6 XR (S-Edition).

Hassu tapaus: kaukoavaimella oman auton ovia lukittaessa tai avattaessa viereen pysäköidyn 307:n takalasinpyyhin aktivoitui pyyhkimään muutaman pyyhkäisyn. Lukot ei auenneet (en kokeillut, mutta vilkut ei vilkkuneet).

Jos tummansinisen 307-viistoperän omistaja (pyhäinpäivänä 1.11 Oulun hautausmaalla Intiön puolella, peräkontti täynnä renkaita, n. 18 aikaan) ihmetteli takalasinsa puhtautta niin tässä syy. En sitten kuitenkaan muistanut rekkaria ottaa ylös sorry.

Lieköhän yleistäkin, itselle ei ole aiemmin sattunut...

jalat

  • Vieras
Itsellä käynyt samalla tavalla :) Takalasi rupesi vispaamaan aina kun avasin tai lukitsin ovia. Samoin pyyhin eli omaa elämää jos vaan pyyhkäisi vivusta. Ei jäänyt päälle. Pyyhkäisi aina vaan kerran ja pyyhin jäi aina eri asentoon takalasille.
Siinä vaiheessa repesin nauruun kun viereen tuli toinen pösökuski ja avasi kaukolla oman keskuslukituksensa ja mun autoni takalasinpyyhin rupesi vispaamaan :D Vaihtoivat takalasinpyyhkimen moottorin ja asia ratkesi sillä.

Ilmeisesti samaa taajuutta kun käyttävät, niin herättävät aina pösöjen bsi:n miettimään tuliko oman auton keskuslukkokoodi ja avataanko ovet. Ja tämä herätys pisti rikkinäisen moottorin vispaamaan.

Hmm... saisikohan tolla tuon vispaavan auton akun tyhjäksi kun menisi koko illaksi painelemaan keskuslukitusnappia avaimesta siihen vierelle ;)

ps. On muuten tummansininen viistoperä itselläkin :D Onkohan sillä mitään syy-yhteyttä.

PUG-508

  • Ylläpitäjä
  • *******
  • Viestejä: 7 539
307 takalasin pyyhkimen omituisen toiminnnan kanssa on joillain ollut ongelmia. Niihin tuli jonkinlainen häiriönsuojaus johdon väliin ja vika poistui.
Peugeot 508 & Peugeot 607

pösöpenaali

  • Vieras
Tänään aukaistessani ovet kauko-avaimella takalasin pyyhin pyyhkäisi itsestään :-\
-Eikö tuollainen ongelma viittaisi ennemminkin pyyhkimen ohjausjärjestelmään eikä itse moottoriin ::)

pösöpenaali

  • Vieras
307 takalasin pyyhkimen omituisen toiminnnan kanssa on joillain ollut ongelmia. Niihin tuli jonkinlainen häiriönsuojaus johdon väliin ja vika poistui.

Millainen suojaus, ja mihin? Laitoin s-postia Maanautolle asiasta.