Kirjoittaja Aihe: 607 - Tavaratilan kansi ei avaudu sähkökäyttöisesti (johto poikki)  (Luettu 8959 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

faf-68

  • Vieras
Arkistoitu aihe: 607 - Tavaratilan kansi ei avaudu sähkökäyttöisesti (kaasujouset)
Aiheeseen liittyvää keskustelua: 607 - Tavaratilan kansi ei avaudu sähkökäyttöisesti


Ongelma:

Auto: 2001 607 2,2 HDi.

Peräkontti ei suostu avautumaan avaimesta tai O-numeroa painettaessa? Vika ilmaantui peräkärryn kytkemisen jälkeen ja sen jälkeen ei kontti ole avautunut. Sulakkeet olen moneen kertaan katsonut, kaikki OK.

Ratkaisu:

Vika löytyi. katkennut johto peräkontin "sarana" kaaren varressa menevässä johtonipussa. Muutkin johdot pintamurtuneina, joten jos samanlaista vikaa heittää (takavalot, takaluukku, ym) niin tähän nippuun kiinni, löytyy vasemmasta kaaresta. Sisustukset irti ja suojateippi pois niin pääsee näkeen.

BZR

  • Käyttäjä
  • **
  • Viestejä: 165
Siellä voi olla johto poikki. Vika on työläs etsiä kun niitä pieniä johtoja menee vaikka kuinka paljon. Onneksi tavaratilaan pääsee kaatamalla selkänojat.

faf-68

  • Vieras
Jos mahdollista aja jonnekkn lämpimään talliin yöksi, monet viat korjautuvat itsekseen. Täällä oli saman tyylin ongelmaa takaovissa mutta kaikki korjautu talli reissun jälkeen. Pitää olla reilusti lämmintä että kuivaa kaikki oven välit.

Auto joka yö lämpimässä tallissa. Kokeilen lisäakun irrottamista takapenkkien kautta, jos se vaikka "resetois" jotain? Epäilyttää se kärryn pistoke, jos oli vikainen ja poltti jotain autosta? Tiiä häntä! Lähen kömpiin takakonttiin.