Kirjoittaja Aihe: 406 - Takaoven lasinnostin ei toimi (johto poikki)  (Luettu 1655 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hecto

  • Vieras
Ongelma:

Auto: 2001 406 GW 2,0 HDi.

Elikkäs ongelma ilmeni eilen, kuskin ikkuna napeista vasemman takaoven namikasta ei tapahdu yhtään mitään. Takaoven napista ikkuna menee vain alas.

Purin tänään sitten verhoilut irti ja käytin moottorin irti. Moottorissa ei mitään vikaa kun piuhoilla toimi molempiin suuntiin, sitten käytin oven saranakohdasta piuhanipun irti ja katsoin kaikki piuhat läpi ettei mikään ole poikki eikä ollut. Voisiko olla mahdollista että joku ohjausyksikkö joka ottaa nämä kaikki komennot vastaan olis mennyt tuolta osin? Heittäkää viisammat jotain infoa asiasta.

Ratkaisu:

Vika löytyi, kuskin oven saranasta 5 cm oven sisäänpäin oli harmaa johto poikki. Ei sen isompaa vikaa, mutta hirveä työ.

505 tbo

  • Vieras
Vs: 406 - Takaoven lasinnostin ei toimi (johto poikki)
« Vastaus #1 : 24.05.2010, 11:18:03 »
Mulla aikanaan yhden johdon katkeaminen kuskin oven saranan kohdalta pimensi molemmat etulasit. Myös kuskin ovessa oleva kytkin voi olla vioittunut, jos on sorminäppäryyttä voi sen purkaa ja tutkia löytyykö sieltä vikaa.. En ole täysin varma, mutta virrat voi kiertää niin, että kuskin oven kytkimen vioittuminen voi häiritä ovissa olevien kytkimien toimintaa.