Kirjoittaja Aihe: Boxer - Uuden tai käytetyn hankkiminen, mahdolliset vikakohteet  (Luettu 3848 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Ruosteinen

  • Vieras
Lue myös: Käyttökokemukset - Boxer, Expert, Partner ja Traveller


Laittakaahan käyttökokemuksia Boxereista 2006(2007)-> tai Citroen ja Fiat merkkien sisarmalleista. Kiitos. :D

Omat kokemukseni rajoittuu yhteen noin 800km lenkkiin ja kokemukset pelkästään positiivisia. 3.0-litrainen L2H2 paku vm.2007, todella tilava. Hyvä ajaa (syyskeli), ripeän tuntuinen ja kulutus oli pieni.

Tuollainen kevyt-ka saattaisi olla omaan käyttöön ihan fiksu hankinta. Pari muuttujaa on mielessä; mm. FAP/cat, EGR, nopeudenrajointin->ecu ja softa...eli noita häiritekijöitä ei välttämättä tarvitsisi olla omistamassani autossa.

Vasara

  • Käyttäjä
  • ****
  • Viestejä: 494
Boxer L3H2, vm 2010, 2.2HDi, manuaali (tai no Citroen Jumper on tuohon keulaan tehtaalla arvottu)

Öljynvaihdon jälkeisen koeajon jälkeen ihmettelin kun kone oli yltäpäältä vedestä märkä. Autoon oli juuri ennen hankintaani vaihdettu tuulilasi ja pienen tutkimisen jälkeen havaitsin että tuulilasin alareunassa olevan kaukalon kiinnikkeet ovat osin murtuneet irroituksen yhteydessä. Tuulilasille satava/lentävä vesi luikertelee lasia pitkin konehuoneeseen eikä kerääjäkaukaloon. Aiheuttanee sähköongelmia sekä mahdollisesti moottorin jäätymisen kiinni kytkinkoteloon päätyneen veden johdosta. (kiinnijäätyminen bongattu toisaalta)

Korjaustoimenpide: Muovikiinnikkeiden uusiminen tai kuten itse tein: Sika-Flexiä tms käyttäen muovikaukalon tiivistäminen lasiin.