Kirjoittaja Aihe: 307 - Jälkiasennettu vakionopeudensäädin ei toimi (ohjelmointi)  (Luettu 12120 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

snabb

  • Vieras
Aiheeseen liittyvää keskustelua: 307 - Vakionopeudensäätimen jälkiasennus


Ongelma:

Auto: 2002 307 1,6 (TU5JP4, NFU).

Moro, koitin tuossa viikonloppuna asentaa vakkaria Pösöön. Lisäsin jarrulle toisen kytkimen, kun sille paikka oli. Mutta jostain syystä vakkari ei lähde päälle, pienen nykäisyn tuntee, ihan kuin se lähtisi vetämään, mutta katkeaa heti (alle 1 s). ECU ja BSI-asetukset katsottu ja kaikki näyttäisi olevan oikein? Olisiko kenelläkään ideaa, mistä vikaa lähtisi etsimään? Jarrua painettaessa ei lähde ollenkaan päälle eli ilmeisesti kytkin toimii?

Ratkaisu:

RATKAISTU koodauksesta löytyi pikkunen vika joka ilmeisesti ollut koko auton olemassaolon ajan väärin.  ;D BSI kytketty PP2000 mukaan perus piuhalla ja asetuksen vaihtamalla multiplex kytkennäksi, alkoi vakkari toimimaan. ::) Jännä vika, mutta pääasia että toimii nyt.  ;)

starship

  • Käyttäjä
  • ****
  • Viestejä: 302
Meneekö jarrun kytkimeen monta johtoa,onko koodauksessa laitettu variant 1 vaihtoehto päälle eli mittariston näyttöön ei tule mitään? Minullakin oli paikka toiselle kytkimelle,mutta ei sitä tarvinnut.
307sw 1,6 2004                                                                                                                                                                                                             

snabb

  • Vieras
Juu koodaukset pitäisi olla kaikki oikein, koitin jopa laittaa väärin jolloin pp2000 herjas heti virhettä vakkarissa. Piuhoja menee yhteensä neljä joista kaksi oli käytössä ja kaksi irrallaan, liitin näihin irrallaan oleviin piuhoihin tunnistimen. kytkimen tunnistin toimii, koska piuhan irroittamalla ei vakkari lähde edes nykäsemään, sama kävi irrottaessa jarrun tunnistimen piuha.