Kirjoittaja Aihe: 207 - Sähköongelmat soittimen vaihdon jälkeen  (Luettu 2783 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Pokolate

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 4
Auto: 2011 207 x,x.

Asensin pökööni pioneerin soittimen. Huomasin että jotain sovittimia puuttui, joten lähdin sitten ajamaan motonettiin niitä hakemaan. En laittanut vanhaa kiinni ajon ajaksi ja epäilen että se olisi sekottanut nyt jotain sähköjärjestelmässä. Autoa lukittaessa valot vilkkuvat aika oudosti n 10 kertaa todella nopeasti, ei mielestäni ollut ennen tätä. Myös lämpötilamittarin mukaan auto ei lämmennyt normaalisti, vaan vasta melko pitkän ajon jälkeen. Muuta en ole vielä havainnut mutta oisko tota mahdollista jotenkin nollata tai jollain muulla kotikonstilla saada hoidettua?

megaman

  • Käyttäjä
  • ****
  • Viestejä: 476
  • ajossa: 407 Coupé, 206, Boxer
Vs: 207 - Sähköongelmat soittimen vaihdon jälkeen
« Vastaus #1 : 17.10.2017, 14:09:42 »
Muuta en ole vielä havainnut mutta oisko tota mahdollista jotenkin nollata tai jollain muulla kotikonstilla saada hoidettua?

Pitäisikö käyttää akun kenkää irti ja resetoida systeemi? Ja kytkeä vanha radio samalla kiinni, kun kenkä on irti.

Foorumista löytyy akun irroitukselle ohjeet.

Tässä 207 ohjekirjan neuvot:

" Ennen irrottamista Ennen kuin irrotat akun, on odotettava kaksi minuuttia virran katkaisun jälkeen. Sulje ikkunat, kattoluukku ja ovet ennen akun irrottamista. Irrottamisen jälkeen Kun kytket sytytysvirran ensimmäisen kerran akun napojen irrotuksen jälkeen, odota 1 minuutti ennen käynnistämistä. Auton elektroniset laitteet alustetaan tällöin. Jos tästä huolimatta ilmenee häiriöitä, ota yhteys PEUGEOT-huoltoon. Katso lisätietoja kyseisestä luvusta ja alusta itse uudelleen: - kauko-ohjain - sähkötoimiset lasinnostimet - kattoluukku - GPS-navigointijärjestelmä "
407 Coupé, Peugeot Boxer -05, Bombardier Quest 500. ex: C2 VTS -09, C5 SX 2.0i Break -03, BX, Xantia, 309...