Kirjoittaja Aihe: 407 - Turvatyynyn merkkivalo syttyy kostealla  (Luettu 943 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

omahei

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 3
407 - Turvatyynyn merkkivalo syttyy kostealla
« : 31.01.2018, 19:07:25 »
Auto: 2008 407 2,0 HDi.

Valo tuntuu syttyvän kun ilmassa on kosteutta. Pakkasilla jolloin ilma on kuivaa valo ei pala ja kun auton ajaa lämpimäksi jonka jälkeen antaa auton hetken auton jäähtyä että alkaa jo ikkunat huurtumaan niin valo syttyy kun lähtee liikenteeseen. Samoin nolla keleillä valo palaa jatkuvasti. Vikakoodin lukijan mukaan ongelma viittaa kuskin sivutörmäyssuojaan. Penkin alta keltaisen liittimen piuhat on jo tinattu kiinni, mutta ongelma vaivaa edelleen. Kerran kostealla kelillä laitoin penkin alle sisäilmanlämmittimen puhaltamaan lämmintä, jotta paikat kuivuisi niin valopa ei enää syttynytkään. Sivutormäysuojan anturin ja turvavyönkiristimen liittimetkin on jo putsattu. Manaajallekko tuo on vietävä?

TEMP_ARKISTOON

Peugeotpuuhamaa

  • Vieras
Vs: 407 - Turvatyynyn merkkivalo syttyilee kostealla
« Vastaus #1 : 05.02.2018, 20:53:52 »
Morjes! Omalla Peugeotilla meinasi hirttää katsastus samasta viasta 2016.Kauhean räpelöinnin ja ihmettelyn jälkeen riitti,kun vain laitoin piuhojen liittimiin CRC:tä,(annoin aineen vaikuttaa)ja painoin ihan helkutin lujaa ne takaisin yhteen. Ei ole vilkkunut enää.
PS.Johto löytyi kuljettajan penkin alta oranssien piuhojen kaverina. Toivottavasti auttaa.

omahei

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 3
Vs: 407 - Turvatyynyn merkkivalo syttyilee kostealla
« Vastaus #2 : 10.02.2018, 16:55:18 »
Sepä selvisi. Sain paikannetuksi vian törmäystunnistimen pistokkeeseen. Se oli väljä. Mielenkiintoista miten ilmankosteus provosoi sitä. Sikäli hankalassa kohdassa se liitin että joutuisi penkkiä käyttämään irti että sopisi sen liittimen irroittamaan ja fiksaamaan sitä. Sain kuitenkin kiilatuksi sen liittimen siten ettei se enää vaivaa. Jääköön kesään.