Kirjoittaja Aihe: 306 - Lämmityslaitteen puhaltimen tehottomuus (sähköliitin)  (Luettu 4913 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

kyymaster

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 3
Ongelma:

Auto: 1993 306 XR.

Hei. Minulla on sisäilma puhaltimen kanssa mystinen vika. Olen lueskellut foorumia läpi, mutta en ole löytänyt vastausta. Tuuletin hurisee mielestäni normaaliin tapaan kylmällä puolella kovempaa kuten yleensä, mutta mistään suuttimista ei tule ilma läpi. Ikkunat aukeuavat suurinpiirtein. Etupaneelista on tutkittu, että osat liikkuvat ja konehuoneen puolelta katsottu, että tuuletin pyörii. Missähän mahtaisi olla vika, eikö joku läppä aukea, vai luuleeko puhallin vaan puhaltavansa. :o Kuvia en ole hirveästi löytänyt että onko kaikki vaijerit kiinni.

Ratkaisu:

Ongelma ratkesi ilmeisesti. Huono liitos, kokeilin molemmin päin ja kappas nyt puhaltaa normaalisti.

kyymaster

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 3
Meillä joskus kävi niin että puhallin vaihdettiin ja johdot meni väärin päin. Ainakin meidän 306 pystyi laittamaan johdot puhaltimeen väärin. Puhaltimeen pääsee käsiksi jostain kojelaudan alta hanskalokeron  puolelta. Oireet  oli jus samanlaiset.

Kiitokset vastauksesta,ei pystynyt tuossa laittamaan. Otin tuulettimen pois paikaltaan ei älytön ilmavirta tullut kun laittoi täysille, onkohan puhallin vaan sökönä? Pyöri myötäpäivään, eli varmaankin oikeaan suuntaan.

kyymaster

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 3
Pyöriihän puhallinsiivikko moottorin mukana, ettei olisi siivikko irronnut akselista?

Pyörii ja kokeilin piuhat molemminpäin, pyörii oikeaan suuntaan, huomasin että pystyy ne laittamaan toisinkin päin.  ;D