Kirjoittaja Aihe: 206 - ABS:n merkkivalo palaa ajoittain  (Luettu 740 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

voimassaolevavika

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 10
206 - ABS:n merkkivalo palaa ajoittain
« : 29.05.2018, 16:10:29 »
Auto: 2003 206 1,4.

OBD ilmoittaa että hydrauliikassa vikaa, pysyvästi tukossa tämä takaisin virtaus. Tähän viittaisi myös että yksikköä naputtelemalla voi ruveta pelaamaan.

Tosin myös mainittiin jännitteen vaihtelu,eli kummassa mahtaa olla vikaa? Tuntuu aika haastavalta johdotuksien / liittimien tarkistus. Ehkä itse johtoja ei ole tarpeelista tsekata vaan liittimet ,missä ja miten paljon niitä sitten onkin.

-Immu- Hyvinkäältä.

voimassaolevavika

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 10
Vs: 206 - ABS:n merkkivalo palaa ajoittain
« Vastaus #1 : 10.06.2018, 20:06:37 »
Tervehdys kaikille, kiitos vastauksista. Jaa niin eihän niitä olekkaan. Mutta asiaan, koska ABS:i alkaa toimia pienelläkin naputtelulla, niin vika ei voi olla hydrauliikassa. Mielestäni näin kevyt kolistelu ei vaikuta hydrauli puolella. Mutta, mutta koska samassa murikassa on myös tämä ohjausyksikkö niin ehkä siellä on karva poikki, eli räpsii/kytkee milloin sattuu. Noo,eikun auki ja juottaa johto kiinni. Tiettävästi on aikas paha juotella,on niin lähekkäin ja vaara että lämpö rikkoo jotakin muuta. Miten olis sitten tämä liima joka johtaa sähköä?? Ei mitään kokemusta ole. Motonetissä näyttäis olevan hieman halvempaa kuin muualla. 2003 mallin pösö ei kaipaa mitään koodaamista kun numerot laitteessa on samat. Pariin sataan näyttäis näitä käytettyjä yksikköjä löytyvän eli poksi ja hydrauliikka.

Terveisin ;tekniikka tutuksi vaikka väkisin. :)