Kirjoittaja Aihe: 607 - Lämmityslaite ei toimi  (Luettu 391 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Jimmy76

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 6
607 - Lämmityslaite ei toimi
« : 12.02.2019, 12:36:11 »
Auto: 2001 607 2,2 (116 kW, EW12J4).

Meni autosta lämmitys/ilmastointilaitteen näyttö pimeäksi. Tsekkasin sulakkeet ja kaikki oli ehjiä. Ajattelin buutata tietokoneen, ja irroitin taka-akun sulakkeen. Ajatuksissani paiskasin luukun kiinni. Alle sekunnissa tajusin mitä tuli tehtyä, eihän tuo aukea kun ei saa sähköä. Miten ihmeessä sen saa muuta kautta auki, onko mitään konstia? Samalla kysyn, että mikä ihme vois aiheuttaa tuon näytön pimenemisen? Ei pysty säätämään puhallusta eikä puhalluksen suuntia, ikkunat huurtuu heti vaikka ajais luukut raollaan että alipaine kiskoo vähän ilmaa sisään. Nappuloissa palaa valot, mutta näyttö pimeänä eikä mikään toimi.

Jimmy76

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 6
Vs: 607 - Lämmityslaite ei toimi
« Vastaus #1 : 12.02.2019, 13:12:10 »
Takaluukun aukaisu ratkesi. Suksiluukun kauttahan tietysti sai takapenkit kaadettua ja sieltä ryömittyä konttiin. Ilmastointi/lämmitys ongelma edelleen ajankohtainen. Ruutu pimeänä eikä puhalla mitään.

Jimmy76

  • Käyttäjä
  • *
  • Viestejä: 6
Vs: 607 - Lämmityslaite ei toimi
« Vastaus #2 : 14.02.2019, 16:57:04 »
Lämmityslaite vika löytyi. Näyttöpaneeli/ohjausyksikkö oli mennyt rikki. Vaihtaminen vei noin kymmenen minuuttia, vian paikallistaminen pari päivää kaikkine touhuineen. Case closed!

TEMP_ARKISTOON