Kirjoittaja Aihe: 605 - Lämmönsäätöpaneelin ja vaihteenosoittimen taustavalojen vaihto  (Luettu 3138 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

rantpe

  • Vieras
hei, kaikille ja etukäteen kiitos vastauksista , eli miten saan vaihdettua lämmönsäätö vivuston taustavalo polttimot sekä automaatti vaihteen " siirtimen " kepin vieressä siihen polttimon? Ja saako niihin painonapeihin mitä on keski konsoolissa esim. istuin lämmitin vaihdettua taustavalo polttimot vai joutuu ostamaan aina uuden katkaisimen. P.S. Lämpeneekö istuin lämmitin kuskin vaikka lamppu ei syty vai miten se menee.? Auto on 605 SRI vm -91,Lämmityslaite ilmastointi.

Benkku

  • Vieras
Lämmönsäätöpaneelin (manuaalinen ilmastointi tai auto ilman ilmastointia, jossa lämpötilan säätö molemmille puolille erikseen, jossa lämpötila asetetaan kiertosäätimellä) taustavalojen vaihto.

Irroitus/purku...
- irroita kiertosäätimien nupit (3 kpl) sekä liukusäätimien nupit (2 kpl)
- irroita paneeli vapauttamalla lukituskynnet
- irroita polttimot (pieni halk. n. 5 mm lasikanta, teholtaan muistaakseni 1.2 W)

Asennus...
- asenna paneeli ja säätimien nupit

Vaihteenosoittimeen/taustavaloon käsiksipääsy (Huom ! muistaakseni)...
- irroita keskikonsolin pohja (= verhoilu-osa vaihteensiirtimen verhoilulevyn jossa sähköikkunoiden katkaisimet edessä) työntämällä sitä hieman ajoneuvon keulaan päin samalla takareunaa jollain sopivalla kapealla lastalla nostaen
- irroita vaihteensiirtimen etureunasta kaksi pientä torx ruuvia ja nosta verhoilulevy pois

Katkaisimien taustavalojen vaihdon voi toki tehdä (jos katkaisin vara-osa kustantaa budjetille liikaa tmv.), mutta se vaatii katkaisimen avaamisen ja juotetun BiPin polttimon irroittamisen kolvilla jne.

Tästäkin lienee ohje jossain palstan syövereissä.