Kirjoittaja Aihe: Peugeot-foorumin verkkopalveluiden käyttöehdot  (Luettu 12330 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SamiK

  • Ylläpitäjä
  • *******
  • Viestejä: 12 215
  • Kuolema kuittaa univelat...
Peugeot-foorumin verkkopalveluiden käyttöehdot

Peugeot-foorumin sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Peugeot-foorumi pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, tekijänoikeudet mukaan lukien, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita.

Käyttäjä luovuttaa palvelun käyttösopimuksen hyväksyessään käyttöoikeuden painetussa ja sähköisessä muodossa Peugeot-foorumi -palstalla julkaistuun kirjoitukseensa. Käyttäjä hyväksyy käyttösopimuksen palvelun käyttäjäksi kirjautuessaan, kohdassa 'hyväksyn käyttösopimuksen ehdot', ilman erillistä ilmoitusta. Aineistoa ei saa kopioida, jäljentää tai muuten toisintaa kaupalliseen käyttöön ilman oikeudenomistajien lupaa.

Peugeot-foorumin sivujen sisältöä (tekstiä tai sen osia) ei saa lainata ilman lähteen mainitsemista. Tekstistä tai sen osista saa valmistaa kopion ainoastaan sivun lukemista varten ja tulostaa kappaleen sivusta ainoastaan yksityiseen käyttöön. Peugeot-foorumin sivuilla olevia kuvia tai niiden osia ei saa kopioida eikä levittää missään tarkoituksessa ilman Peugeot-foorumin kirjallista lupaa.

PALVELUNTARJOAJAN VASTUU

Peugeot-foorumin ylläpito (jäljempänä Peugeot-foorumi) ei vastaa sivuilla esitettävien tai sitä kautta saavutettavien tietojen oikeellisuudesta tai luotettavuudesta.

Peugeot-foorumi ei vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin sen sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Peugeot-foorumin toimesta.

Peugeot-foorumi ei tarkista etukäteen sivuillensa käyttäjien lähettämän aineiston sisältöä, eikä Peugeot-foorumi ole vastuussa sivuillansa olevasta käyttäjien lähettämästä materiaalista.

Peugeot-foorumi ei vastaa sivujen ja siellä olevien tietojen käytön välittömästi tai välillisesti aiheuttamista vahingoista. Peugeot-foorumi ei vastaa sivujen saatavuudesta.

KÄYTTÄJÄN VASTUUT

Käyttäjä on yksin vastuussa lähettämästään aineistosta, ei Peugeot-foorumi. Käyttäjä vastaa mm. siitä, että hänen lähettämänsä aineisto on julkaisukelpoista, hyvien tapojen ja lain mukaista.

Käyttäjä vastaa kaikista Peugeot-foorumin kuluista, jotka aiheutuvat Peugeot-foorumille käyttäjän lähettämän aineiston johdosta syntyneistä vaatimuksista Peugeot-foorumia kohtaan. Käyttäjä on korvausvelvollinen Peugeot-foorumille tai suoraan muille tahoille mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- ja sopimuksen vastaisista toimistaan.

Peugeot-foorumia ei saa käyttää uhkailun välineenä käyttäjän ja yksityishenkilöiden tai yhteisöjen välisissä kiistoissa. Käyttäjällä ei ole oikeutta esiintyä Peugeot-foorumin nimissä missään tilanteessa vaan hän edustaa aina vain itseään.

Joihinkin Peugeot-foorumin sivuihin tai palveluihin saattaa liittyä muita ehtoja, jotka on määritelty kyseisellä sivulla ja jotka käyttäjän tulee hyväksyä ennen palveluun rekisteröitymistä tai sivujen avaamista.

Käyttäjän tulee ymmärtää, että kaikkeen Internetissä kirjoitettuun, julkaistuun ja tallennettuun materiaaliin tulee suhtautua kriittisesti ja objektiivisesti. On syytä muistaa se, että useissa tapauksissa asiat kerrotaan vain yhdestä näkökulmasta. Keskustelupalsta ei tarjoa mitään ehdottomia totuuksia, ainoastaan jäsentensä kirjoittamia viestejä, joista toivotaan olevan jotakin hyötyä lukijoille.

PALVELUNTARJOAJAN OIKEUDET

Peugeot-foorumi varaa oikeuden milloin tahansa estää pääsyn sivuilleen sekä oikeuden muuttaa sivuja tai sulkea sivut.

Peugeot-foorumi voi milloin tahansa poistaa käyttäjän tai hänen lähettämänsä aineiston sivuiltaan ja muokata sitä haluamallaan tavalla asiasta käyttäjälle ilmoittamatta tai hänen lupaansa pyytämättä. Peugeot-foorumin aineistoon tekemästä muokkauksesta huolimatta vastuu sen sisällöstä säilyy edelleen vain käyttäjällä.

Peugeot-foorumi voi luovuttaa käyttäjätietoja sekä käyttäjien kirjoittamia julkisia ja yksityisiä viestejä asianosaisille ja viranomaisille mikäli ilmenee esim. häiriköinniksi luokiteltavaa toimintaa foorumilla tai sen ulkopuolella. Kevein perustein tähän ei kuitenkaan ryhdytä vaan esimerkiksi viranomaisten vaatimuksesta.

Käyttäjän velvollisuutena on huomioida myös poliisin tietotekniikkarikoksiin liittyvä ohjeistus ja toimia sen mukaisesti: Tietotekniikkarikollisuus
Kiittämättömyys on maailman palkka. Mikään hyvä ei kestä ikuisesti, vain kurjuus on pysyvää.