Kirjoittaja Aihe: 508 - radio kadottaa signaalin  (Luettu 567 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

JohAa

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 2
508 - radio kadottaa signaalin
« : 30.06.2022, 21:12:31 »
Auto: 2011 508SW 1,6HDI 2-Tronic

Tervehdys!
Auto on minulla ollut muutaman viikon ja radio on koko tämän ajan hieman kiukutellut. Kyseessä siis RD5 ja ongelmana se, että kadottaa signaalit niin että ääni joko katkeaa tai muuttuu monoksi. Olen katsonut että takalasin vastukset ovat ehjät kuten myös takaluukun yläreunan antenniboksi (ainakin päällepäin). Mistäs selvittelyä jatkaisi?

P.S. Aina silloin tällöin kun avaan auton ovet, pyyhkäisevät pyyhkijät kertaalleen. Onko pyyhkijöiden moottorit menossa, pukkaako sähkövikaa vai onko ihan vaan tervehdysliike ;D

vpera

  • Käyttäjä
  • ******
  • Viestejä: 2 456
  • 79000km / elokuu 2019
Vs: 508 - radio kadottaa signaalin
« Vastaus #1 : 01.07.2022, 01:44:09 »
Mun muistikuva on että 407 pyyhkijä-systeemi on sama (kuin 508)? ja 407-palstalla muistan mainitun vastaavasta. Josko viitsit katsoa sieltä. Joku varmaan vahvistaa mun muistelon.
Auto: 2015 508 SW Allure 2.0 BlueHDI 180 automaatti, 06/2022 158tkm
Menneet: 2006 407 SW 1,8 Olympia (EW7A, DAM10831, 405tkm), 406GW 1.8 16V -97 (190tkm), 309 GR 1.6/92hv -89 (200tkm), 309 1.3 Profil -86 (160tkm?).
Isällä: 203,403,404,304,504,305,309,306x3,307x2,207

JohAa

  • Uusi käyttäjä
  • Viestejä: 2
Vs: 508 - radio kadottaa signaalin
« Vastaus #2 : 01.07.2022, 09:15:02 »
Näyttää olevan 407-ketjun perusteella tosiaan pyyhkijänmoottorissa vikaa hieman kuten ajattelinkin. Täytyy kurkata moottoreiden maadoitukset ja sulakkeet aluksi.