Kirjoittaja Aihe: Käyttöehdot ja -ohjeet  (Luettu 42417 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

ToniL

  • Ylläpitäjä
  • *******
  • Viestejä: 8 278
    • http://peugeot505.info
Käyttöehdot ja -ohjeet
« : 29.10.2010, 11:48:35 »
Kauppapaikan yritysosioon tarkoitetut ilmoitukset

Kauppapaikka on tarkoitettu vain Peugeot- ja Citroën -autoihin liittyville ilmoituksille (autot, varaosat, tarvikkeet, huolto, äänentoisto yms.).

Yritysten ilmoitusasiat käsitellään tapauskohtaisesti. Jos haluat ilmoittaa Peugeot-foorumilla yrityksesi nimissä, ota ensin yhteyttä ylläpitoon ja kerro yhteystietojesi lisäksi lyhyesti yrityksestäsi ja siitä, millaisia tuotteita tai palveluita haluaisit ilmoituksesi kautta markkinoida foorumin käyttäjille. Kerro myös, jos haluat tarjota erityisesti foorumin käyttäjille kohdistettuja etuja kuten prosenttimääräisen alennuksen normaalihinnoista.

Ylläpito ilmoittaa käyttäjälle päätöksestään ja pyytää tarvittaessa lisätietoja.

Aiemmin käytössä ollutta vain merkkiliikkeille tarkoitettua erillistä aluetta ei enää ole, vaan valtuutetut Peugeot- tai Citroen -merkkiliikkeet voivat ilmoittaa tuotteistaan ja palveluistaan muiden yritysten tapaan tällä alueella.

Alueelle kirjoittaminen

Myönteisen päätöksen jälkeen käyttäjälle annetaan alueelle kirjoitusoikeudet, jonka jälkeen hän voi luoda ilmoitustaan varten viestiketjun. Omia viestejä voi muokata vapaasti, joten tietojen päivittäminen onnistuu vaivatta.

Käyttäjä ei saa tehdä jokaiselle ilmoitukselleen erillistä viestiketjua, vaan ilmoitukset on jätettävä yhteen käyttäjäkohtaiseen viestiketjuun uusia viestejä kirjoittamalla. Aiemman viestiketjun tai vain osan sen viesteistä voi myös poistaa ja luoda tilalle uuden. Käyttäjä on myös velvollinen huolehtimaan siitä, että ilmoitusten tiedot ovat ajan tasalla eli käytännössä poistamaan vanhentuneet ilmoitukset (esim. määräaikaiset tai eräkohtaiset tarjoukset).

Muut käyttäjät eivät voi kirjoittaa alueelle eli esimerkiksi yritysten jättämiin ilmoituksiin vastaaminen viestiketjussa ei onnistu. Tarkoituksena on, että kaupankäynti, tuotteisiin liittyvät tiedustelut ja muu vastaava myyjän ja ostajan välinen yhteydenpito hoidetaan muulla tavoin kuin foorumin kautta (esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse).

Ilmoituksissa vaadittavat tiedot

Viestiketjun ensimmäisessä viestissä yrityksen pitää ilmoittaa yhteystietonsa (yrityksen nimi, kotipaikkakunta ja sähköpostiosoite tai puhelinnumero sekä vapaaehtoinen www-sivuston osoite ja yhteyshenkilön tiedot). Vaihtoehtoisesti myös linkki www-sivustolle riittää, mikäli em. tiedot löytyvät sieltä. Muissa viestiketjuun myöhemmin kirjoitettavissa viesteissä näitä tietoja ei enää tarvitse ilmoittaa uudelleen.

Ilmoitus on voimassa enintään 180 päivää, jonka jälkeen se poistetaan automaattisesti, ellei käyttäjä ole päivittänyt ilmoitustaan.

Alueen näkyvyys

Yrityksille tarkoitettu Kauppapaikan osio on sekä rekisteröityneiden käyttäjien että muiden sivustolla vierailevien nähtävillä. Käyttäjämäärä ja muut tilastotiedot selviävät foorumin tilastosivulta. Monista muista foorumeista poiketen käyttäjämäärä Peugeot-foorumilla ilmoittaa vain sellaisten käyttäjien määrän, jotka ovat käyneet foorumilla 365 päivän sisällä; muut tunnukset on poistettu käyttämättöminä (muuten käyttäjiä olisi yli 10 000). Foorumin tärkeimmät alueet ovat myös vierailijoiden nähtävillä, joten moni ei rekisteröidy foorumille lainkaan, koska löytää ongelmaansa ratkaisun esim. arkistoon tallennetuista ratkaistuista vikatapauksista.

Myös Internetin hakukoneet löytävät foorumille kirjoitetun aineiston helposti.

Käyttöehdot

Käyttäjä sitoutuu noudattamaan foorumin yleisten käyttöehtojen ja kirjoitusohjeiden sekä Suomen lainsäädännön lisäksi näitä erityisesti tähän osioon sovellettavia käyttöehtoja.

Peugeot-foorumin ylläpito ei vastaa kaupankäynnistä syntyneistä kiistatilanteista (esim. tuotteen hinnoitteluun liittyvät asiat sekä mahdolliset virheelliset tai vääränlaiset tuotteet). Kauppapaikan käyttäjän (myyjä tai ostaja) velvollisuus on itse selvittää esimerkiksi toisen osapuolen yhteystiedot, tarvittavat tiedot kaupankäynnin kohteesta sekä lopullinen kauppasumma. Ylläpito ei ota vastuuta käyttäjien välillä suoritetusta rahaliikenteestä, joten käyttäjän on itse varmistettava tietojen oikeellisuus.

Peugeot-foorumin ylläpidolla on oikeus poistaa ja muokata ilmoituksia käyttäjän lupaa pyytämättä tai siitä erikseen ilmoittamatta.

Käyttämällä Peugeot-foorumin Kauppapaikkaa käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2011, 22:39:52 kirjoittanut ToniL »
"About the only thing it can't outrun is its shadow." - Peugeot-mainos
3 x 1985 505 Turbo Injection + 1986 505 Turbo Injection + 1985 505 GRE + 1989 309 1,6 XL Look + 1996 405 2,0 GTX Style + 1995 306 1,8 ST + 1997 306 2,0 GTI-6 + 2000 306 1,4 XN Cristal + 2001 306 2,0 GTI-6 + 2006 Expert Van 2,0 HDi 95 + 2009 Boxer 3 Van 2,2 HDi 120
Sivusto ja foorumi 505-harrastajille: peugeot505.info