Kirjoittaja Aihe: Rekisteröityminen  (Luettu 48461 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

SamiK

 • Ylläpitäjä
 • *******
 • Viestejä: 12 199
 • Kuolema kuittaa univelat...
Rekisteröityminen
« : 27.03.2008, 21:53:04 »
Rekisteröityminen

Voidaksesi kirjoittaa viestejä Peugeot-foorumilla, sinun on rekisteröidyttävä. Rekisteröitymisen ja viestin lähettämisen yhteydessä tallennetaan IP-osoite, sähköpostiosoite sekä kellonaika ja päivämäärä.

Tämän lisäksi tallennetaan viestit niiden lähettämisen yhteydessä. Mikäli käyttäjä haluaa poistaa viestin, se päättyy roskakoriin, jossa sitä säilytetään enintään viisi vuotta. Edellisten lisäksi käyttäjän päättää itse, mitä tietoja ilmoittaa foorumilla. Myös em. tiedot siis tallentuvat, mutta niitä ei käytetää mihinkään ilman perusteltua syytä, joka on aina määritelty vähintään rikoslaissa.

Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita muuhun kuin keskustelun pitämiseen asiallisella tasolla, lisätietoja löytyy sekä käyttöehdoista että kirjoitusohjeista. Jos tarvitset apua foorumin käytössä, lue ensin Foorumin ohjeet ja tiedotteet ja käytä yläpalkista löytyvää hakutoimintoa. Jos apua ei löydy, ylläpito vastaa mielellään foorumin käyttöön liittyviin kysymyksiin (ylläpidon yhteystiedot).

Rekisteröinnin yhteydessä pyydetään sähköpostiosoitetta. Osoitetta ei näytetä muille jäsenille, jos asetuksista niin valitaan (on suositeltavaa piilottaa sähköpostiosoite mahdollisten roskapostittajien vuoksi). Toimiva sähköpostiosoite on edellytys käyttäjätunnuksen saamiseksi. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään käyttäjätunnuksen aktivointiavain.

- Käyttäjätunnuksen voi valita vapaasti, kunhan se ei ole vielä käytössä, ei sekaannu olemassa olevan tunnuksen kanssa (esim. MattiS vs. Matti S) ja on asiallinen (mm. kirosanoja sisältävät tunnukset poistetaan).
- Mikäli haluat vaihtaa käyttäjätunnusta myöhemmin, ota yhteyttä ylläpitoon, älä rekisteröi uutta tunnusta.
- Salasanan pitää olla vähintään kahdeksan merkkiä pitkä.
- Älä käytä skandinaavisia kirjaimia (ä, ö ja å) ja muita erikoismerkkejä käyttäjätunnuksessa ja salasanassa kirjautumisongelmien välttämiseksi.
- 18 vuoden ikäraja on valittu lähinnä ajokortin ikärajan mukaan.

Tunnukset, joita ei ole vahvistettu 14 vrk:n kuluessa tai joilla ei ole kirjauduttu foorumille yli 365 päivään, poistetaan ilman erillistä ilmoitusta.

Ole hyvä ja tutustu käyttöehtoihin ja kirjoitusohjeisiin.

Jos unohdat salasanasi, saat tilattua uuden sähköpostiisi. Mikäli rekisteröitymisessä ilmenee ongelmia, ota yhteyttä ylläpitoon.

Huom! Gmail-sähköpostin käyttäjä: tarkista roskapostikansiosi, koska Gmail saattaa luokitella foorumin lähettämät sähköpostiviestit virheellisesti roskapostiksi.

- Ylläpito
« Viimeksi muokattu: 10.04.2023, 11:05:12 kirjoittanut SamiK »
Kiittämättömyys on maailman palkka. Mikään hyvä ei kestä ikuisesti, vain kurjuus on pysyvää.

SamiK

 • Ylläpitäjä
 • *******
 • Viestejä: 12 199
 • Kuolema kuittaa univelat...
Vs: Rekisteröityminen
« Vastaus #1 : 05.02.2024, 15:15:19 »
Uuden tunnuksen rekisteröinti edellyttää toistaiseksi ylläpidon hyväksyntää, tästä johtuen tunnuksen aktivoitumisessa on viivettä.
Kiittämättömyys on maailman palkka. Mikään hyvä ei kestä ikuisesti, vain kurjuus on pysyvää.

SamiK

 • Ylläpitäjä
 • *******
 • Viestejä: 12 199
 • Kuolema kuittaa univelat...
Vs: Rekisteröityminen
« Vastaus #2 : 10.02.2024, 21:40:38 »
Näyttää roskapostittajien kiinnostus laantuneen sen verran että palataan entiseen käytäntöön, rekisteröityminen edellyttää vain aktivoinnin, ei ylläpidon hyväksyntää. Mikäli nyt sitten jossain vaiheessa roskapostia alkaa ilmetä niin raportoikaa rohkeasti viestit joiden sisältö on epäilyttävää.
Kiittämättömyys on maailman palkka. Mikään hyvä ei kestä ikuisesti, vain kurjuus on pysyvää.