Kirjoittaja Aihe: Liitetiedoston tai kuvan lisääminen viestiin  (Luettu 12969 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Peugeot-foorumi.com

  • Vieras
Liitetiedoston tai kuvan lisääminen viestiin
« : 09.03.2006, 07:15:13 »
Liitetiedoston lisääminen viestiin

Peugeot-foorumin eräillä alueilla on otettu käyttöön mahdollisuus sisällyttää viestiin liitetiedosto (esim. kuvatiedosto). Toiminto löytyy viestiruudun alapuolelta löytyvästä linkistä "Lisätoiminnot".

Alueet, joilla liitetiedostojen käyttö on mahdollista:

- Ongelmat ja tekniset aiheet
- Yleistä Peugeoteista
- Kauppapaikka

Tiedostoille on asetettu eräitä teknisiä rajoitteita:

- Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, png, pdf, txt, xls, xlsx, doc ja docx.
- Suurin sallittu liitteiden yhteiskoko 4096 kt (4 Mt), yksittäisen liitteen koko 1024 kt (1 Mt) ja liitteiden määrä viestiä kohden enintään 20.

Rajoitukset johtuvat mm. siitä, että foorumin liitetiedostoja varten on käytettävissä rajattu määrä levytilaa.

Korjausohjeita tai muuta hyödyllistä käyttötarkoitusta varten voit kiertää rajoituksia jakamalla liitteet useampaan kuin yhteen viestiin. Tämän jälkeen ylläpito mahdollisesti siirtää kuvat Peugeot-Foorumin tiedostopalvelimelle ja liittää kuvat ensimmäiseen viestiin. Huomaa kuitenkin, että Kauppapaikan ilmoituksissa tämä menettelytapa on kielletty!

Voit itse vaikuttaa siihen, kuinka tehokkaasti hyödynnät käytettävissäsi olevan levytilan. Kuvista ei yleensä kannata tehdä suurempia kuin 1024x768 kuvapistettä ja moniin käyttötarkoituksiin riittää paljon pienempikin kuva. Lisäksi kuvankäsittelyohjelmasta voit säätää esimerkiksi JPEG-kuvan pakkaustasoa siten, että kuva näyttää vielä riittävän hyvältä, mutta vie silti paljon vähemmän levytilaa kuin ennen käsittelyä.

Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä foorumin ylläpitoon (ks. ohjeet), mikäli haluat esim. lähettää tiedostoja sähköpostitse liitettäväksi viestisi yhteyteen.

Muualla sijaitsevan kuvan lisääminen viestiin

Painamalla kuvaketta saat lisättyä toisessa osoitteessa (esim. kotisivutilassasi) sijaitsevan kuvan viestiisi. Esimerkki:

Koodia: [Valitse]
[img]http://peugeot-foorumi.com/Themes/default/images/smflogo.gif[/img]
Viestissä kuva näyttää tältä:Kuvaa voidaan käyttää myös linkkinä:

Koodia: [Valitse]
[url=http://peugeot-foorumi.com][img]http://peugeot-foorumi.com/Themes/default/images/smflogo.gif[/img][/url]


Liitetiedostojen ja kuvien pitää olla asiallisia ja aiheeseen liittyviä. Ylläpidolla on oikeus poistaa epäasiallinen materiaali ilman erillistä ilmoitusta.

Käytä ilmaisia kuvapalveluja

Saat kuvasi helposti esille käyttämällä netistä löytyviä lukuisia ilmaisia kuvapalveluja, jotka tarjoavat kuvillesi säilytystilaa ja mahdollisuuden laittaa ne kaikkien nähtäville. Muutamia vaihtoehtoja:

http://aijaa.com/
http://photobucket.com/